01-06-05

Dinsdag 31 mei 2005 : Mijn verjaardag ! 40 minuten gelopen 6,00 km afgelegd, gem.snelheid 9,00 km/h

Wat een dag !!! Gisterenmorgen had ik mij overslapen of beter gezegd, ik dacht dat ik mij had overslapen !

Mijn vrouwke had 's nacht mijn wekker weggenomen met de bedoeling dat ik eens lekker zou uitslapen. Bovendien mocht ik, totaal onverwacht, niet gaan werken, want ze had nog een aantal verrassingen voor mij in petto. Om 7h30 opgestaan, de kindjes waren ook al op. Een heerlijk ontbijt met versie ontbijtkoeken lagen klaar voor mij.

Om 9h00 ben ik gaan lopen. Voor de eerste maal 2 keer 20 minuten met 1 minuutje wandelen tussendoor. Er was nogal veel volk op de piste, schoolklassen waardoor ik de eerste 20 minuten niet altijd goed mijn tempo kon bepalen. Ik legde 3,1 km af. Tijdens de 2e 20 minuten ging het iets langzamer en legde ik 2,9 km af.

's Middags de 2e verrasssing want we gingen uit eten. De 3e verrassing was dat het niet alleen was maar samen met goeie vrienden. Lekker getafeld … champagne, foi gras, perignon wijntje, lamskroontje … heerlijk ! Dan ook mijn verjaardagskadeau gekregen, nou ja vernomen : een jaarabbonnement op RSC Anderlecht ! Fantastisch, kan ik om de 2 weken mijn favoriete ploeg gaan aanmoedigen.

Daarna terug naar huis en tenslotte een niet geplande verrassing ! Mijn pete-kind Dré, is gisteren opstreeks 16h30 geboren ! Verjaren en Peter worden op dezelfde dag, kan het nog mooier en wat een ongelooflijk toeval !

's Avonds dan naar de kersverse mama, papa en Dré geweest en nog ettelijke glaasjes champagne gedronken op een schat van een baby en een uitzonderlijke 31e mei !


12:37 Gepost door Christophe | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

proficiat proficiat met je verjaardag!

Gepost door: Ruthje | 01-06-05

Proficiat Ook ne gelukkige verjaardag toegewenst ... leuke kadokes ... wie wordt kampioen volgend jaar???

Gepost door: Koen | 02-06-05

Nog te vroeg om te zeggen wie kampioen wordt volgend jaar !
In ieder geval hoop ik dat wij weer aan de beurt zijn ;-)

Gepost door: Christophe | 02-06-05

De commentaren zijn gesloten.