30-05-05

Zondag 29 mei : onverwachte rustdag.

Voor zondagochtend stond ook nog een 20-10-10 loop op de planning. Maar een meer dan pijnlijke achillespees deed mij anders beslissen. Hij constante pijn maar wel pijnlijk bij het wandelen. Het ging waarschijnlijk wel gaan om te lopen maar ik wou absoluut geen risico's nemen ! Vandaag, maandag, voel ik bijna geen pijn meer. Ik hoop vanavond dus zeker te kunnen gaan lopen.

Al bij al mag ik tevreden zijn met een eerste week van 3 trainingen en in totaal meer dan 16 km. Niet wereldschokkend, maar voor een startweek, niet slecht.

Mijn kilo's blijven voorlopig meer dan op peil. Niet abnormaal. Dat had ik tijdens de eerste trainingsweken van een nieuw waterpoloseizoen ook altijd. Pas na enkele weken begon ik dan af te vallen.

CU.


12:42 Gepost door Christophe | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

rust goed dat je een dagje rust hebt genomen ipv toch te gaan trainen (een fout die ik af en toe wel durf te begaan en me nadien altijd beklaag). Als je last blijft hebben, is het misschien best wel zaak je schoenen nog eens te laten beoordelen bij Runner's Service of zo. Sommige blessures duiken pas op als je meer kilometers begint te doen. Zo liep ik goed op mijn eerste paar schoenen tot ik duurlopen van + 10 km begon te doen en ik ineens geplaagd werd met blaren en pijn aan mijn knieën. Pas toen bleek dat ik eigenlijk op ongeschikte schoenen liep.

Gepost door: Ruthje | 31-05-05

De commentaren zijn gesloten.