25-05-05

Dinsdag 24 juni : 40 minuten gelopen, 5,80 km afgelegd, gem.snelheid 8,70 km/h

Gisteren,, dinsdag, terug gelopen na thuiskomst van het werk. Elke dag zo'n 100 km heen en 100 km terug met de auto. Dat kruipt in je lijf. Om dan maar niet te spreken van de stress door de vele files. ( ter info : ik rij momenteel elke dag van Pittem - regio Roeselare - naar Evere en terug. ). 'k Ben dus altijd blij als ik eindelijk thuis ben. Ik had gans de dag nagenoeg niets gevoeld van mijn eerste looptraining gisteren. Tegen de avond echter begon ik stillaan een meer stramheid en spierpijnen te voelen. Nu, om 20h00 ben ik opnieuw van gestart gegaan op de piste. Opnieuw aan een zeer gezapig tempo. De eerste 20 minuten legde ik 2,9 km af. De volgende 10 minuten 1,45 km en de laatste 10 minuten opnieuw 1,45 km. Opnieuw gelopen aan zo'n 60% en opnieuw verliep alles zeer voel. Enkel ophet einde kreeg ik toch wel een zeer zwaar gevoel in de benen. Nu vandaag woensdag is dat gevoel ook veel sterker aanwezig dan gisteren.

Normaal gezien loop in vandaag en morgen niet en ga ik vrijdag weer voor een sessie van 40 minuten.


09:22 Gepost door Christophe | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

Commentaren

Succes Tof dat we er een nieuwe blog-loper bijhebben. Ik zal wel regelmatig es komen neuzen hier. Succes alvast met je loop-loopbaan. Niet te geweldig in het begin alvast ... regelmatig een rustdag inlassen ... kwetsuren zijn zeker niet gewenst

Gepost door: Koen | 25-05-05

succes jongeman, zowel thuis als op de atletiekpiste. Vooral rustig opbouwen, hart en longen bouwen altijd veel sneller op dan spieren en pezen en overbelasting van de laatste 2 voel je dus bijna nooit aankomen als beginner, zeker en vast omdat hart/longen sneller willen gaan. In ieder geval veel succes en ik kom regelmatig eens langs bij je ...

Gepost door: bob | 25-05-05

Succes Zoals de andere bloggers zeggen rustig opbouwen en beleef vooral veel plezier aan het lopen. Momenteel ben ik gekwetst maar er is beterschap.
Greetz

Gepost door: Jurgen | 25-05-05

Volhouden ... Veel sukses met het hervatten van je sportcarrière.
Denk eraan dat de kilo's niet onmiddellijk zullen wegsmelten, blijf dus rustig verdertrainen, het gewichtsverlies komt er zeker na een aantal weken. Verder wens ik je vrouw een voorspoedige genezing .
Voel je alvast niet schuldig als je weer eens een uurtje gaat lopen, lopen is een investering met hoog rendement voor het gezinsleven !
Ik blijf je vorderingen alvast volgen.

Gepost door: Frank Spencer | 25-05-05

realistisch ! Ik ben, net als mijn collega-bloggers, content nog eens een nieuwe loopblogger te kunnen verwelkomen.
Ik zie dat je verstandig bent gestart en realistische doelen hebt gesteld. Bij mij was het (zeker in het begin) wel eens anders : meer enthousiasme dan verstand met alle gevolgen vandien.
Veel succes en hou ons op de hoogte !!

Gepost door: Alain | 26-05-05

VOLHOUDEN; Wij duimen voor u, volhouden!!!!!!!!!!!!

Gepost door: Marc | 26-05-05

goed zo! Veel succes met je loopcarriere! Binnen de kortste keren ben je er aan verslaafd!

Gepost door: Loperke | 26-05-05

volhouden De eerste paar weken zijn altijd het zwaarst, je lichaam is het niet gewoon om zulke (gezonde) inspanningen te doen. Je moet tevens een evenwicht zien te vinden tussen je werkuren en loopuren. Een gezonde eetstijl is daardoor ten zeerste aan te raden en natuurlijk voldoende rust. Als je het volhoudt zal je niet klagen over het rendement. Succes

Gepost door: serge | 25-07-05

De commentaren zijn gesloten.